Vacatureomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Supervisor voor onze nieuw te openen winkel op de Lijnbaan! De winkel zal deze zomer openen !

Onze managers hebben dagelijks een enorme invloed op onze klanten, onze teams en ons bedrijf. Zij geven aanwijzingen, trainen, verkopen, verwerken verzendingen, inspireren, hanteren de producten, vullen de vakken bij, lossen problemen op en nog veel meer; zodoende vormen zij eigenlijk het kloppend hart van de detailhandel van Skechers

TOPVERKOPER
Helpt het Beheer bij het leiden van het team tijdens bijeenkomsten en om het verkoopplan te overtreffen. Zorgt voor een hoge omzet van individuele verkopen dankzij een onberispelijke winkel en buitengewone klantenservice. Begeleidt het team bij diverse verkooptechnieken met als doel het rendement van de winkel te verhogen en de verkoop te maximaliseren!

PRODUCTEXPERT
Is geheel toegewijd aan onze schoenen en zorgt ervoor dat de winkel aantrekkelijk is voor de klanten. 
Is een veeleisende leider die staat op vlekkeloze waar, correcte etiketten en prijzen en een mooie presentatie. Is tenslotte een ware ambassadeur van het merk Skechers die ons product aanprijst en de klanten informeert over onze fantastische schoenen, accessoires en kleding.

BEGELEIDER
Actief teamlid, trainer en BEGELEIDER! Helpt het Beheersteam bij het ondersteunen van buitengewone persoonlijke prestaties, stimuleert de samenwerking in een team en ziet erop toe dat het werk als geweldig wordt ervaren.

PROCEDURE-GOEROE
Beschouwt de winkel als zijn eigen terrein, ondersteunt het Beheersteam bij het uitvoeren van strakke procedures en routines die verduistering minimaliseren en het rendement maximaliseren. Begrijpt en eist dat de winkel schoon en mooi moet zijn en staat erop dat het team de beste praktijken voor een goed lopende en winstgevende winkel navolgt.

 

Functie-eisen

• Bovenal is een team leiden om “te scoren” iets dat je zeer aanspreekt!
• Je weet hoe je de verkoop kunt stimuleren en ervoor kunt zorgen dat jouw winkel het verkoopplan verpulvert!
• Je team is een essentiële factor voor je verkoopresultaten en je klantenrelaties, en daarom ben je goed in staat om talent te detecteren en te stimuleren en span je je altijd in om nog beter te worden.
• Je bent een expert in het beheren van voorraden en weet altijd hoe je verzendingen en het aanvullen van voorraden moet aanpakken, ongeacht het seizoen.
• Je bent altijd efficiënt en effectief, zelfs in tijden van verandering en verschuivende prioriteiten en je bent in staat om flexibel te reageren op onvoorziene omstandigheden.
• Communicatie is als een “tweede natuur” voor jou en je beschikt over een grote capaciteit om informatie over te dragen en je team op schrift en verbaal te sturen.
• Collega’s zien jou soms als een controlfreak vanwege je strikte controle van timing en materieel om deadlines te halen, de efficiëntie te verhogen en prioriteiten te verwezenlijken.
• Dankzij je leidinggevende ervaring in de detailhandel/horeca ben je onmiddellijk geloofwaardig in ons bedrijf en vorm je een grote steun voor je Beheersteam.
• Tenslotte beleef je veel plezier aan de bovengenoemde activiteiten en deel je deze motivatie dagelijks met de mensen om je heen!

 

Aanvullende informatie

WAT IS HET GEHEIM VAN ONS SUCCES? ONZE MENSEN!

Bij Skechers geloven we in persoonlijke ontwikkeling en stimuleren het! Je kunt verwachten te groeien in een bedrijf dat gelooft in talent en begrijpt dat het belangrijk is in je toekomst te investeren.

Dit is een unieke kans om deel te nemen aan een snel groeiend bedrijf dat vele professionele kansen biedt, tegen een zeer aantrekkelijke vergoeding (salaris, commissies, bonussen, kortingen en andere voordelen).

JE TOEKOMST BIJ SKECHERS ZIET ER GOED UIT!

Aperçu de l’offre
Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience sur notre site web. En naviguant sur ce site, vous acceptez que nous utilisions des cookies.

Connectez-vous

S'inscrire

Mot de passe oublié

Panier

Panier

Partager